Getuigen gezocht bedreiging parkeercontroleurs

donderdag 11 mei 2017

Hilversum - Donderdag 20 april werden twee parkeercontroleurs bedreigd en beledigd in het centrum van Hilversum. De politie zoekt getuigen van dit incident.

Donderdagmiddag rond 15.00 uur zagen twee parkeercontroleurs een man fietsen in het voetgangersgebied op de Kerkstraat en spraken hem hier op aan.  Toen de controleurs hem staande hielden, wilde hij niet meewerken. De man beledigde  en bedreigde de controleurs. Hij wilde vervolgens wegfietsen, waarna op de Bussumerstraat een worsteling ontstond. De politie kwam ter plaatse en de man, een 22-jarige Hilversummer, werd aangehouden.

De politie onderzoekt de zaak en wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien hebben. In het bijzonder wil de politie graag spreken met de getuige die het hele incident heeft gefilmd.  Heeft u meer informatie? Bel dan met de politie in Hilversum via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt ook gebruikmaken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breukeleveen | 112 alarmeringen Breukeleveen | Goedkoop Tanken in Breukeleveen | Supermarkten in Breukeleveen | Weerbericht Breukeleveen