Winkel overvallen, politie zoekt getuigen

donderdag 16 februari 2017

Utrecht - Een kledingwinkel aan de Seinedreef is donderdagavond overvallen. Omstreeks 19.45 uur kwam een nog onbekende man de winkel binnen. Hij bedreigde het winkelpersoneel met een wapen en ging er vandoor met de kassalade met een onbekend geldbedrag.

Gezien werd nog dat de verdachte het parkeerterrein voor de winkel overstak, maar daarna ontbreekt ieder spoor van de man. De politie heeft met veel eenheden de omgeving afgezocht, maar trof de overvaller niet meer aan.

Het gaat om een man met een mager postuur en een lengte van circa1.70 meter lang. Hij droeg een zwarte jas, een donkerkleurige broek met en lichtkleurige bies aan de zijkant van de pijpen en een zwarte muts. De man sprak Nederlands.

De politie is direct een onderzoek gestart en kan hierbij de hulp van getuigen gebruiken. Hebt u iets gezien dat in verband kan worden gebracht met deze overval? Neem dan contact op met de politie via 0900 – 88 44, of via het digitale tipformulier onderaan deze pagina. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 – 7000 of www.meldmisdaad.nl.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breukeleveen | 112 alarmeringen Breukeleveen | Goedkoop Tanken in Breukeleveen | Supermarkten in Breukeleveen | Weerbericht Breukeleveen