Man overleden na schietincident

donderdag 12 januari 2017

Utrecht - In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 januari werd het levenloze lichaam van een 31-jarige man uit Utrecht aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Rond 1.45 uur kwam een melding van een getuige die mogelijk schoten had gehoord bij de Faustdreef. Agenten gingen erheen en troffen in het portiek van een flat het slachtoffer aan. Een traumahelikopter kwam ter plaatse, maar medische hulp mocht niet baten. Het slachtoffer was beschoten en overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Er werden geen verdachten gezien, maar mogelijk is er een auto weggereden in de richting van de Moezeldreef.

Kort na de melding van het schietincident brandde een auto uit aan de Pallas Athenedreef. Rond 1.50 uur kwam een melding van de autobrand en troffen ter plaatse gekomen agenten een brandende auto aan, van het merk en type Audi A5. De brand werd vermoedelijk aangestoken. De recherche onderzoekt wie de daders zijn en of de auto betrokken is bij het schietincident.

De recherche in Utrecht is een grootschalig onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. Heeft u iets gezien of gehoord met betrekking tot het schietincident of de autobrand of heeft u meer informatie over mogelijke verdachten, neemt u dan contact op via 0900-8844 of via het tipfomulier op politie.nl. Ook als u iets opvallends heeft gezien in de dagen voorafgaand aan het delict, wil de politie graag met u spreken. Als u zich liever anoniem meldt, dan kunt u dit doen via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Breukeleveen | 112 alarmeringen Breukeleveen | Goedkoop Tanken in Breukeleveen | Supermarkten in Breukeleveen | Weerbericht Breukeleveen